LOGO Loader GIF

Tatuaj paramedical areola mamara

Blog Image
Tatuaj paramedical areola mamara

    Tatuajul cosmetic paramedical este un domeniu foarte special, ce poate elibera persoanele de disconfortul de a avea cicatrici sau imperfectiuni ale pielii.

    Medicii au inceput sa realizeze , din p.d.v. psihologic , importanta pe care o are pentru pacient , faptul ca un san reconstruit trebuie sa fie si estetic. Operatiile de reconstructie mamara au inceput sa se practice in urma cu cca 30 de ani, de atunci si pina in prezent , noi tehnici si moduri de abordare fiind puse la punct spre folosul pacientilor.

    Chiar si asa , in mintea pacientilor ce se supun acestui tip de interventie, un san cu o forma frumoasa , asezat intr-o pozitie corecta , nu este definitivat atat timp cat mamelonul si areola mama nu este reconstruit.

    Metodele de reconstructive a mamelonului si a areolei mamare sunt multiple,dar aspectul lui natural final este obtinut prin micropigmentare.

    Micropigmentarea dispune de numeroase intrebuintari in domeniul esteticii si al practicilor medicale. In urma interventiilor chirurgicale suferite in majoritatea cazurilor de femei, areolele mamare isi pierd aspectul initial. Procedeul consta in simpla „colorare“ a zonei afectate folosind diferite nuante de pigmenti si tehnica 3D pentru a creea aspectul de areola naturala.

    In acest mod, specialistul va reusi sa aduca un plus clientului sau la capitolul aspect fizic si incredere in propria persoana.

    Metoda de tatuaj cu mai multe ace simultan se foloseste pentru a obtine un amestec intre maro deschis si culoarea naturala a tesutului areolar. Tehnica este simpla: un desen al areolei ce urmeaza a fi tatuata este posibil , utilA ; este de preferat ca acele sa penetreze pielea oblic si nu vertical. Marginile areolei in mod normal nu trebuie sa fie foarte bine delimitate.

    Forma complexului areolo-mamelonar este deosebit de importanta pentru obtinerea unui aspect placut al sanilor. Chiar si cele mai mici diferente de forma, contur sau dimensiune fiind foarte usor de observat .

    Tatuajul cosmetic reprezinta detaliul final al oricarei proceduri chirurgicale, ascunzand cicatricile si arsurile sau reconstruind mamelonul. Abilitatea micro-pigmentarii de a patrunde in tesutul cicatrizat si de a-l colora astfel incat sa ii ofere culoare naturala a pielii, va imbunatatii imaginea personala si va reda increderea in sine.

    Numarul femeilor care se confrunta cu probleme de ordin medical la nivelul sanilor a crescut alarmant, iar interventiile chirurgicale au devenit o procedura de rutina in spitalele din tara. Astfel, cresterea cerintei de pigmentare a areolei mamare s-a intensificat.

Etapele sedintei de tatuaj paramediacal areola mamara:

-discutia cu clienta despre forma, culoare.

-necesitatile clientei.

-recomandarile specialistului.

-aplicarea anesteziei.

-masurarea si desenarea zonei care urmeaza a fi tatuata in forma optima.

-procedura propriu-zisa de dermopigmentare.

-indicatiile de ingrijire pentru perioada imediat urmatoare, cat si pe timp mai indelungat.

-programarea sedintei de retus, care va fi dupa minim 4 saptamani.


Blog Image
© Copyright 2019 RoxanaAlb