LOGO Loader GIF

Mezoneedling

Blog Image

  Tratamentul cu microace declanseaza propriul mecanism natural al pielii de auto-refacere, prin formarea de colagen nou, nu afecteaza epiderma, timpul de refacere in urma procedurii este scurt,nu are efecte secundare nedorite,acesta refacand conditia generala a pielii prin regenerarea cutanata intensa.

  Dintr-un alt punct de vedere, cocktail-utile utilizate contin substante active (acid hyaluronic cu masa moleculara mica, vitamine, minerale, oligoelemente, extracte din plante) ce au rol in refacerea si regenerarea pielii, sunt absorbite profund in piele, crescand astfel eficacitatea procedurii.

   Precedura de microneedling este recomandata tuturor tipurilor de piele si este folosita cu success pe intreg corpul: fata, gat, decolteu, maini, cearcane sau zone extinse de pe corp, vergeturi, piele lipsita de tonus.

  De asemenea formarea de noi vase de sange, imbunatateste alimentarea cu sange a pielii, acesta fiind mult mai bine hranita si hidratata.

  Pielea dupa procedura este inflamata, iritata si rosie, iar reactiile pot sa persiste de la cateva ore la 2-3 zile(chiar si mai mult pentru persoanale snsibile).majoritatea persoanelor vor experimenta roseate si umflarea usoara intr-un mod similar arsurii solare timp de 6-48 roe.Ulterior pielea se calmeaza.

   Rezultatele incep sa se observe la cateva zile,maxim 1 saptamana de la efectuarea procedurii,efectul maxim apare in genelar la 6-8 saptamani dupa procedura,iar procesul de imbunatatire continua pentru mai mult timp.Pentru un rezultat mai bun se recomanda o sesiune de 4-5 sedinte,repetate la interval de 3 saptamani.

Blog Image

Blog Profile

Roxana Alb

20.08.2019
© Copyright 2019 RoxanaAlb