LOGO Loader GIF

Mezoneedling scalp

Blog Image
Mezoneedling scalp

    Mezoneedling scalp este un tratament non-chirurgical cu eficiență dovedită în majoritatea cazurilor de cădere a părului.

    Procedura presupune introducerea substanțelor biologic active în profunzimea dermului, la nivelul foliculilor piloși și plexurilor vasculare. Odată ajunse la țesuturile țintă, ele stimulează practic toate căile de sinteză biochimică intracelulare.

    Substantele biologic active ,reprezintă o gamă foarte variată de produse organice, cum ar fi aminoacizii esențiali, acidul hialuronic, factori de creștere, complexe de vitamine, ș.a. precum și compuși anorganici de tipul mineralelor și microelementelor. Soluțiile gata pentru injectare vin pregătite în doze unice de către producător.

Cum are loc procedura?

    Procedura se face în regim ambulator, prin intermediul acelor foarte subțiri pentru a minimaliza senzațiile de disconfort. De asemenea, se poate folosi și o soluție anestezică, în cazul lipsei alergiei la aceasta. Este important să injecteze soluția la nivelul potrivit, adică în zona de creștere și dezvoltare a foliculilor piloși.

Mezoneedling-ul nu necesită o pregatire specială.

    Pacientul trebuie doar să fie într-o stare buna de sănătate, fără stări acute de inflamații sau infecții. Durata procedurii depinde de suprafața tratată, dar de obicei nu depășește 60 de minute. Nu rămân urme vizibile, totuși, mai rar, se pot forma mici vânătăi .

    Ședințele de mezoterapie pot fi programate o dată la 2-3 saptamâni, pentru un tratament intens, cât și o dată în lună pentru tratamentul de menținere. Acestea sunt recomandate și în combinație cu intervenția de transplant de păr .


Blog Image
Blog Profile

Roxana Alb

20.08.2019
© Copyright 2019 RoxanaAlb