LOGO Loader GIF

MICROPIGMENTARE SPRANCENE

Blog Image
De ce alegeti tatuaje cosmetice?

    Comoditate – unele femei cu o idee clara de make-up au nevoie doar de dorinta pentru un mijloc mai rapid si mai permanent pentru a atinge efectul dorit de make-up. Persoanele cu deficiente de vaz pot obtine machiajul permanent, deoarece aplicarea de make-up este problematica atunci când ele nu pot vedea în mod corespunzator ceea ce fac. Persoanele cu alergii la produsele cosmetice pot gasi prin pigmentarea intra-dermica o metoda mai viabila si mai putin agresiva pentru a spori aspectul lor. Pentru a restabili un aspect natural al fetei mai ales dupa o interventie chirurgicala.Ai probleme cu aplicatia machiajului, ca urmare a unei afectiuni.

    Ai pierdut sprâncenele din diverse motive pe care nu as vrea sa le amintesc in acest articol.

    Sprancenele sunt elemente importante ale fetei care definesc simetria totala a ei. Astfel, fara ajutorul creionului poti avea sprâncene perfecte si naturale cu ajutorul unor tatuaje cosmetice semipermanente.

    Machiajul semipermanent este o alegere inteligentă, cu care va trebui să trăiți cel puțin un an de zile. De aceea, este normal să aveți dubii și o mulțime de întrebări. Vestea bună este că ne face plăcere să rezolvăm dilemele clientelor noastre.

MICROPIGMENTARE SPRANCENE

    Tehnica de micropigmentare sprancene corecteaza si pune in evidenta forma sprancenelor sau poate acoperi cicatricile.

    Este o tehnica prin care tehnicianul in micropigmentare obtine un aspect de spranceana machiata/pudrata,creand totodata forma ideala si obtinand in cele din urma, un aspect natural, perfect armonios cu intreg chipul.

    Daca ai fire naturale in sprancene, insa suferi de goluri sau le lipseste desimea si definirea, aceasta este tehnica potrivita pentru tine. De asemenea se pot corecta prin aceasta tehnica, sprancenele cu un tatuaj vechi.

Retusul se efectuează la 4 săptămâni. Efectul se menține până la doi ani.

Etapele sedintei de micropigmentare

-necesitatile clientei,

-recomandarile specialistului,

-aplicarea anesteziei.

- masurarea si desenarea zonei care urmeaza a fi tatuata in forma optima;

-procedura propriu-zisa de micropigmentare;

-indicatiile de ingrijire pentru perioada imediat urmatoare, cat si pe timp mai indelungat.

-programarea sedintei de retus, care va fi dupa minim 4 saptamani.

Retusul:

    Se realizeaza dupa 1 luna, moment in care se poate corecta (ingrosa sau lungi) spranceana daca este cazul cat si culoarea. Rezultatul final poate fi vizibil la maxim 3 saptamani dupa realizarea retusului. Aceasta tehnica poate fi folosita si pentru a corecta si neutraliza nuantele de rosu sau albastru de la tatuajele vechi.

Contraindicatii:

    Tatuajul cosmetic este interzis daca suferiti de : hemofilie, boli dermatologice, leziuni ale pielii sau hipersensibilitatea pielii la sapunuri, dezinfectanti sau alte produse cosmetice, manifestari sau reactii alergice la metale, pigmenti, coloranti sau alti sensibilizanti pentru piele, boli transmisibile, stari lipotimice, epilepsie, apoplexie, narcolepsie, deficiente imunitare, cicatrice cheloide, handicap psihic, hepatita, seropozitiv(sida), nevazatori(chiar daca sunt insotiti).


Blog Image
Blog Profile

Roxana Alb

20.08.2019
© Copyright 2019 RoxanaAlb